Numrush zoekt redactie & social media stagiair

We zijn pas een paar maandjes bezig, maar Numrush groeit op dit moment als kool. Vandaar dat we met ingang van 1 januari 2013 hard op zoek zijn naar een stagiair die het leuk vind om ons hoofdredactie team in hartje Amsterdam te komen versterken. Ben jij net zo enthousiast als wij over alle mogelijkheden van Big Data? Lees dan snel verder:

Onze ideale redactiestagiair wil zich naast het schrijven van artikelen over big data (en alle relevante gadgets, apps, diensten, onderzoeken, sites, startups en bedrijven die daar aan bijdragen) graag ontwikkelen tot een allround social media redacteur. Iemand die behalve webredactie ook een stukje content- en communitymanagement op de Twitter-, Facebook-, Linkedin- en Google+ pagina’s van Numrush wil gaan oppakken, om de site nog sneller tot een wereldberoemd fenomeen te maken.

Uiteraard kun je goed, snel en foutloos Nederlands schrijven en heb je interesse in big data en de potentie op dit gebied van social media zoals Foursquare, Foodzy en Twitter en gadgets zoals Fitbit, Nike Fuelband en Withings. Je studeert journalistiek, communicatiewetenschap of een andere media-gerelateerde opleiding en wil met je stage vooral ervaring opdoen als razende reporter in een team dat ook verantwoordelijk is voor o.m. Dutchcowgirls en Foodzy. Koffie halen kunnen we prima zelf, we zijn dus vooral op zoek naar iemand Numrush met ons tot een ongekend succes wil maken.

Meer weten? Mail je CV en introductie naar tips [at] numrush.com, dan kunnen we hopelijk z.s.m. een keer kennismaken!