Met korting naar het Big Data Forum op 22 januari 2013

Op 22 januari 2013 vindt in Almere de tweede editie van het Big Data Forum plaats. Een dag vol inspirerende en interessante praktijkcases om het nieuwe jaar in data goed af te trappen. Voor onze lezers is er bovendien een mooie korting op deelname!

Zoals gezegd staan er veel praktijkcases op het programma.  Zo komen op 22 januari onder andere  Schiphol, het KNMI en ASTRON langs om te vertellen hoe big data hun werk beïnvloedt. Maar er is ook aandacht voor de gezondheidszorg, met sprekers van het Center for Genome Diagnostics en het LCRB. Dit is nog maar een greep uit het programma, het volledige aanbod  vind je op de website van het event.

Het Big Data Forum mag Numrush haar lezers een korting aanbieden. Als je op het online regsitratieformulier de actiecode ‘67483Numrush invult betaal je slechts €299 (ex btw) in plaats van de originele €399 (ex btw).

De tweede editie van het Big Dat Forum vindt op 22 januari 2013 tussen 09.00 en 17.00 uur plaats in het Van Der Valk Hotel in Almere. Het volledige programma en aanmeldingsformulier is te vinden op de website.