We Want You: Numrush zoekt bloggers!

Hoewel we pas vorig jaar augustus gelanceerd zijn, gaat het op dit moment rap met Numrush! Dagelijks rapporteren we over de laatste trends en nieuwtjes rondom big data, quantified self en innovatieve apps en gadgets. Om die groei vast te houden en al het moois nog beter te delen zijn we op zoek naar vers blogtalent om ons te helpen met schrijven! En ja, dat zou jij kunnen zijn!

Numrush wordt bestierd door een groep enthousiaste vrijwilligers die dagelijks proberen te schrijven over de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van big data, quantified self, location based services, innovatieve gadgets en startups. Herken jij jezelf helemaal in dat profiel en zou je graag voor een breed publiek je kennis en passie delen? Meld je dan vandaag nog aan als blogger voor de site!

Dat aanmelden, dat is simpel: mail ons een korte introductie van jezelf en één of twee voorbeeldartikelen of onderwerpen op editor [at] numrush.com en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Doen! We zien je graag aansluiten bij ons team!