Gratis gezondheidschecks in de supermarkt

Voor iedereen die zelf zijn gezondheid in de gaten kan en wil houden en niet handenvol geld wil betalen voor simpele routinecontroles heeft het Amerikaanse SoloHealth de oplossing:  de SoloHealth kiosk!

Met de SoloHealth Station kun je zelf een hele trits routine checks uitvoeren. Gratis! En dit zijn ze:

  • BMI check
  • bloeddruk
  • oogtest
  • vitamine test
  • algemene gezondheidscheck

Meer dan 2000 SoloHealth Stations zijn al geplaatst in Amerikaanse  supermarkten. Ook online kun je met je SoloHealth account jouw gezondheidsdata in de gaten houden en actie ondernemen wanneer dat nodig is.

Mensen makkelijk toegang geven tot gezondheidscontroles en hen informeren over lifestyle, welzijn en gezondheidsfactoren die voor hen interessant zijn, dat is het idee achter de SoloHealth Stations. Vragen in de testen leveren direct relevante informatie op. Zo krijg je inzicht in je conditie en welzijn en kun je zelf het heft voor jouw gezondheid in eigen hand houden.

Bijvoorbeeld: Je ziet dat je bepaalde vitamines nodig hebt. Handig dat je ze meteen mee kunt nemen, omdat ze in dezelfde supermarkt te koop zijn.  Hoe snel en gemakkelijk wil je het hebben?

Naast de supermarkt-bezoekers, zijn ook zorgverzekeraars, zorgverleners en producenten van welzijns –en medische producten geïnteresseerd. Overigens: de FDA houdt streng toezicht op het interactieve proces van zelf-diagnostiek, aanbod en selectie van medicatie en andere gezondheidsproducten.

Ga jij ook een health check doen zo tussen de schappen? En denk je dat Solohealth in de supermarkt leidt tot meer preventie van ziektes?

healthcheck