Laad je telefoon onderweg op met deze speciale handtas

Het grote probleem van smartphones en tablets is dat de batterij vaak op onverwachte momenten opeens leeg is. Met name op die momenten dat jij je telefoon het hardst nodig hebt. Mighty Purse biedt een wel heel handige oplossing: met deze tassen kun je namelijk je smartphone opladen wanneer deze in je tas zit!

De Mighty Purse in een handtas ontworpen voor vrouwen en heeft een ingebouwde oplader. Via een micro USB verbinding kunnen vrijwel alle smartphones en iPhones via deze tas opgeladen worden. Met een volle accu kan de Mighty Purse je telefoon tot wel twee keer toe volledig opladen. De tas kost €101, 39 en is gemaakt van echt leer.

Om de tas zelf op te laden, hoef je de tas alleen maar aan een computer te hangen. Via vier LED’s kun je in de tas zien hoe vol de accu van de tas nog is. Deze apparatuur neemt niet veel plek in. Naast de benodigde apparatuur om een telefoon op te laden, is er nog ruimte genoeg voor alle andere spullen die je nodig hebt.

everpurse

Ook anderen zijn op het idee gekomen om een smartphone op te laden via een handtas. Zo is er namelijk ook de Everpurse. De Everpurse laadt de smartphone draadloos op. Geen gedoe met snoeren dus! Een nadeel hiervan is wel dat de Everpurse alleen geschikt is voor de laatste modellen van Samsung en de laatste iPhones.

Hoewel deze opties met name interessant zijn voor vrouwen, is het niet onlogisch op gelijke technologie te verwerken in bijvoorbeeld een rugzak. Dus mannen, grijp die kans!