Pizza Hut’s touchscreen tafel laat gasten zelf de perfecte pizza samenstellen

In samenwerking met Chaotic Moon Studios gaat Pizza Hut een interactieve tafel ontwikkelen die klanten zelf hun perfecte pizza laat samenstellen. Klanten hoeven hierdoor niet langer naar een kaart te staren maar kunnen precies zien wat er op elke pizza zit en die naar wens aanpassen.

De tafel zal een interactieve oppervlakte zijn waarop klanten het gewenste formaat, de saus, de kaas en toppings voor de pizza kunnen selecteren. Daarnaast kunnen ze via de tafel extra gerechten zoals de spicy chicken wings en desserts bestellen. Vervolgens selecteren klanten de gewenste betalingsmethode en kunnen ze met hun familie spelletjes op de tafel spelen terwijl ze zitten te wachten.

Volgens Ben Lamm, mede-oprichter van Chaotic Moon Studios, is het idee voor de tafel ontstaan vanuit nostalgische herinneringen aan de tijd dat hij zelf naar de Pizza Hut ging met zijn familie en Pac-Man speelde op een arcade tafel. Ditzelfde gevoel van betrokkenheid en gemeenschap wil Lamm met de interactieve tafel weer terugbrengen naar de Pizza Hut.

Pizza Hut zelf ziet de interactieve tafel als de “the future of the Pizza Hut dine-in ordering experience”. De technologie is op het moment echter nog een concept. Volgens Lamm zullen er eerst een paar prototypes getest worden en wanneer dat succesvol blijkt zal het concept op grote schaal worden uitgerold.

Pizza-Hut-interactive-concept-table-1https://www.youtube.com/watch?v=xvT0MCugb58