Video: SXSW Interactive trekt dit jaar meer dan 40.000 bezoekers, een record

Gisteren barste het SXSW Interactive festival in Austin pas echt goed los, met honderden sessie rondom de toekomst van media en technologie vanaf 9.30 ’s ochtends tot 19.00 ’s avonds. Hoogtepunt was voor veel bezoekers de live videoverbinding met Julian Assange, die voor het oog van de duizenden toegestroomde toeschouwers voor het eerst sinds lange tijd enkele vragen beantwoorde.

Dit jaar zijn er meer dan 40.000 mensen in Austin voor SXSW Interactive, een absoluut record. In 2010 waren dat er nog slechts 15.000. De groeiende interesse zorgt er ook voor dat er nóg meer sessies zijn dan voorgaande jaren, en de keuzestress voor bezoekers dus ronduit enorm is.

Gelukkig was er door het slechte weer maar weinig reden om een sessie over te slaan om even buiten in het zonnetje te liggen. In het Convention Center was het daarom de hele dag lekker druk, een sfeerimpressie zie je in onze event video van vandaag!

06_Footer-Fitness