Notitieboek Mod digitaliseert je doodles en aantekeningen

Marshall Haas en Jon Wheatley hebben samen Mod bedacht: een papieren notitieboek dat gebruikers kunnen opsturen om te laten digitaliseren nadat ze het vol hebben geschreven.

Met Mod wordt het beste van twee werelden – de digitale en de fysieke – geïntegreerd in één. Gebruikers kunnen tekeningetjes maken en op de pagina’s van het notitieboek schrijven. Als het boek vol is dan kunnen ze het versturen met de bijgeleverde envelop en wordt het boekje omgezet naar een digitaal formaat. Gebruikers krijgen dan toegang tot hun notities via de Mod app die synchroniseert met Dropbox, Evernote en OneNote. Volgens een van de klanten:

 I’ve always captured some of my best ideas in my trusty Moleskine…only to forget them forever when I leave it in a dusty box somewhere. Can’t wait to get my Mod.

Screen Shot 2014-03-19 at 17.09.10

Het notitieboek heeft een traditioneel design (Moleskine-achtig) en wordt geleverd met lege pagina’s, gelinieerde pagina’s of geruite pagina’s. Het boekje heeft verder exact hetzelfde formaat als een iPad Mini. De Mod wordt geleverd voor vijfentwintig dollar inclusief terugsturen, de app en het digitaliseren. Als je het notitieboekje na het digitaliseren nog terug wilt zien dan betaal je tien dollar extra. Je kunt het Mod notitieboek hier bestellen.