Relatie of one-night stand? Dating-app HeavenlySinful toont intenties van gebruikers


De tweelingbroers Niels en Peter gebruiken allebei Tinder. Niels gebruikt de datingapp om zijn droomvrouw mee te vinden terwijl Peter slechts op zoek is naar een leuke one-night stand. Als vrouw op Tinder kun je echter dit onderscheid niet maken. Beetje lullig als je op zoek bent naar jouw prins op het witte paard en vervolgens terecht komt bij iemand als Peter.

Dit is precies waar HeavenlySinful op in speelt. De app werkt in principe niet heel veel anders dan Tinder, het enige grote verschil is dat je iedere keer dat de dienst opent antwoord moet geven op de vraag: ‘Are you feeling Heavenly or Sinful?’ Oftewel: ben je opzoek naar prince charming of heb je behoefte aan een booty call?

Hoewel de bewoording een beetje goedkoop overkomt, is de gedachte achter deze vraag niet eens zo gek. Jou intentie en die van andere gebruikers worden weergegeven zodat het heel duidelijk is met wie je wat dat betreft op één lijn zit. Maakt het toch allemaal een stukje makkelijker, niet?

Wanneer er een match is gemaakt kunnen de gebruikers berichten, afbeeldingen, foto’s en videoberichten naar elkaar sturen om het gesprek op gang te houden en eventueel een date te plannen. Niet voor iedereen bestemd misschien, maar voor degenen die dan toch al gebruik maken van Tinder wellicht een goed alternatief.

Schermafbeelding 2014-04-15 om 16.27.47 Schermafbeelding 2014-04-15 om 16.28.02