Smart home systeem van Verisure geeft je een update wanneer je kinderen veilig uit school zijn

Heb je schoolgaande kinderen en komen ze ’s middags zelfstandig naar huis terwijl jij nog aan het werk bent? Dan kun je nu in een appje zien of je kids veilig thuis zijn gekomen. De smart home app van Verisure is gekoppeld aan het Verisure alarmsysteem, en wanneer je kind het ’s middags uitschakelt krijg jij automatisch een push bericht op je mobiel of tablet.

Verisure is niet het enige alarmsysteem dat volledig via een app op je smartphone te beheren is, maar biedt wel talloze mogelijkheden die verder gaan dan alleen maar het aan en uit zetten van je alarm. Zo kun je op afstand ook thuis de lampen of de verwarming aanzetten, zodat je er ook voor kunt zorgen dat je kind thuis komt in een warm en verlicht huis.

In Europa is de app nu al meer dan één miljoen keer gedownload, waarvan 45.000 keer in de Benelux. Christophe Lemaitre, Marketing Manager bij Verisure: “Niemand wil zijn kind het gevoel geven dat hij of zij constant in de gaten gehouden wordt. Maar het is wel prettig om te weten dat ze veilig thuisgekomen zijn als jij op je werk nog even iets moet afmaken. Of ze nu van school of een sportclub komen, of bij een vriendje zijn geweest – de app geeft je altijd een gerust gevoel als ze weer thuis zijn.”

lvt_hires_Verisure App - Uitgeschakeld (NL) high res