Amazon Echo helpt je om 2016 fit te beginnen

Je kunt 2016 goed beginnen als je de Amazon Echo in huis hebt, want de connected speaker gaat je ook helpen met je workouts.

Amazon heeft de beschikbare content voor de Echo deze week weer vernieuwd en dat betekent dat het apparaat een aantal interessante nieuwe features heeft gekregen. Met het commando ‘Alexa, start 7-minute Workout’ kun je vanaf nu bijvoorbeeld beginnen met een serie oefeningen om vet te verbranden, meer energie te krijgen of stress te verminderen.

Daar blijft het niet bij, want de Amazon Echo geeft in Siri-stijl ook een aantal grappige antwoorden. We zullen niet teveel weggeven, maar je krijgt een verrassende reactie als je vraagt om de goede voornemens van de Echo. Wil je in 2016 naar de beurs, dan is de Echo ook dan een erg behulpzaam apparaat, want met het commando ‘Alexa, Ask Fidelity how Amazon is doing’ krijg je bijvoorbeeld alle financiële informatie over Amazon.

De Echo wordt in Nederland overigens nog vrijwel niet gebruikt, omdat het apparaat hier officieel nog niet gelanceerd is en dus ook de Nederlandse taal niet ondersteunt.