Luister naar Rush Talk: Blijven we fitnesstrackers gebruiken?

Rush Talk

De markt voor fitnesstrackers staat niet stil. Sinds vorige week heeft Fitbit acht verschillende modellen op de markt. En vorige maand zagen we op de CES ook een heleboel nieuwe producten in deze categorie. Tegelijkertijd kwam er vorige week een interessant onderzoek naar buiten: er is geen wetenschappelijk bewijs dat we ook daadwerkelijk gezonder gaan leven als we een fitnesstracker dragen. Bij veel mensen belanden de devices ook na enkele maanden in de kast.

Genoeg reden om hier verder over te praten. Zowel Marjolijn als ik begonnen met het dragen van een Fitbit toen een aantal jaar geleden het eerste model op de markt kwam. We volgen dus niet alleen de ontwikkelingen op dit vlak, maar zijn ook ervaringsdeskundige. In deze editie van onze podcast Rush Talk gaan we uitgebreid in op het nut van fitnesstrackers en de ontwikkelingen op dat vlak.

Wil je reageren op deze podcast? Dat kan natuurlijk! Stuur ons een berichtje via Twitter of Facebook. Wil je de volgende Rush Talk al meteen woensdagochtend op je telefoon hebben staan? Abonneer je! In de meeste podcast-apps – zoals Podcasts van Apple, Pocket Casts en Overcast – kun je gewoon zoeken op Rush Talk en vind je ons vanzelf. Je kunt ons op pc of Mac beluisteren via onder meer iTunesTuneIn en Pocket Casts. En uiteraard hebben we ook een RSS-feed die je kunt toevoegen aan een podcast-app.