De 7 om 7: Vanaf morgen kun je games van je PlayStation 4 naar je computer streamen

Het belangrijkste technieuws van vandaag en de interessantste achtergrondartikelen over innovatie op een rij. 7 stuks om precies te zijn. En dat om zeven uur. Dit is een verse 7 om 7 met onder meer: de reviews van de HTC Vive zijn binnen en hoe komt het dat podcasts opeens ‘hip’ zijn?

Waarom een virtual reality web er misschien wel nooit komt

Bijna letterlijk surfen op het internet: in virtual reality wordt het mogelijk. Maar toch zijn er veel dingen die de ontwikkeling hiervan remmen.
Lees verder op Fast Company

Vanaf morgen kun je games van je PlayStation 4 naar je computer streamen

Sony brengt morgen de langverwachte update uit waarmee je games vanaf de spelcomputers kunt streamen naar een pc of Mac, zodat je ze daarop kunt spelen.
Lees verder op NU.nl

Tesla: Levering Model X liep vertraging op door tekort aan onderdelen

Hopelijk geen voorbode voor wat er straks met de Tesla Model 3 gaat gebeuren. Tesla heeft uitgelegd waarom er minder Model X-exemplaren zijn geproduceerd dan de bedoeling was.
Lees verder op The Verge

Elon Musk: We moeten een accufabriek in Europa bouwen

Tesla heeft plannen om een tweede GigaFactory in Europa te bouwen, om de vraag naar accu's aan te kunnen die ontstaat door de komst van de Model 3.
Lees verder op Numrush

Medium wordt de drijvende kracht achter volledige websites

Een interessante stap van het blogplatform Medium. Met hun nieuwe tool Medium for Publishers kunnen complete sites op Medium draaien. En zelfs geld verdienen.
Lees verder op Wired

Hoe komt het dat podcasts opeens ‘hip’ zijn?

De podcast bestaat inmiddels ruim tien jaar, maar lijken plots populairder te worden. Hoe komt dat? Maar ook: wat houdt een breed publiek tegen?
Lees verder op Numrush
HTC Vive Review The Verge

De reviews van de HTC Vive zijn binnen

Verschillende Amerikaanse techsites hebben een review over de HTC Vive gepubliceerd en die zijn over het algemeen erg positief.
Lees verder op The Verge