Luister naar Rush Talk: Hey Siri, speel Rush Talk af

Rush Talk

Apple heeft Siri, Microsoft heeft Cortana en Amazon Alexa. Aan virtuele assistenten geen gebrek, maar desondanks is het gebruik ervan nog niet breed doorgebroken. Dat heeft allerlei oorzaken, maar er zijn vooral ook heel veel mogelijkheden die op termijn heel interessant zijn. Ik praat over met Johan Voets in onze podcast Rush Talk van deze week.

Artikelen die worden besproken of die interessant zijn op je verder te verdiepen in het onderwerp:

Wil je reageren op deze podcast? Dat kan natuurlijk! Stuur ons een berichtje via Twitter of Facebook. Wil je de volgende Rush Talk al meteen woensdagochtend op je telefoon hebben staan? Abonneer je! In de meeste podcast-apps – zoals Podcasts van Apple, Pocket Casts en Overcast – kun je gewoon zoeken op Rush Talk en vind je ons vanzelf. Je kunt ons op pc of Mac beluisteren via onder meer iTunesTuneIn en Pocket Casts. En uiteraard hebben we ook een RSS-feed die je kunt toevoegen aan een podcast-app.