De 7 om 7: Zeven manieren om een drone uit de lucht te halen

De woensdag zit er op, de week is doormidden en dat soort cliches. In ieder geval weer een verse 7 om 7 met het meest belangrijk technieuws en de meest interessante artikelen over innovatie. Met onder meer: de EU klaagt Google aan voor machtsmisbruik met Android en Chinese investeerder Faraday Future toont eigen elektrische auto.

Nieuwe aftapwet lijkt omvangrijker dan ons eerder werd voorgespiegeld

De NOS heeft documenten ingezien met voorbeelden van toepassing van de nieuwe aftapwet, die verder lijken te gaan dan eerdere voorbeelden.
Lees verder op Numrush

Deze 3 technologieën zijn waarschijnlijk bepalend voor onze toekomst

Volgens singularity-expert Ray Kurzweil zijn deze drie technologieën bepalend voor onze toekomst: genetica, nanotechnogologie en robots.
Lees verder op Singularity Hub
Nog geen nieuwe Apple Watch maandag

Bijna 9 op de 10 Apple Watch-dragers is een man

Wristly is een bedrijf dat onderzoek doet onder Apple Watch-gebruikers. Het deelt de uitgebreide onderzoekresultaten met de wereld met enkele hele interessante punten!
Lees verder op Medium

De EU klaagt Google aan voor machtsmisbruik met Android

Onderdeel van de deal tussen smartphonefabrikanten en Google is de installatie van Google-apps op toestellen. Dat is machtsmisbruik, vinden ze in Brussel.
Lees verder op Numrush

7 manieren om een drone uit de lucht te halen

Van roofvogels en netten tot het verstoren van het radiosignaal. Drones die een gevaar opleveren zijn op allerlei manieren uit de lucht te halen.
Lees verder op The Verge

Chinese investeerder Faraday Future toont eigen elektrische auto

Faraday Future is het Amerikaanse bedrijf dat werkt aan een Tesla-concurrent. Het Chinese LeEco is één van de investeerders en bouwde tegelijkertijd zijn eigen auto.
Lees verder op The Verge
Rush Talk

Heb je Rush Talk over smartphones al gehoord?

Als je het nog niet wist: wekelijks maken wij een podcast onder de naam Rush Talk! Deze week hebben Elger en Johan over (het gebrek aan?) innovatie bij de smartphonemarkt.
Lees verder op Numrush