Luister naar Rush Talk: Is er een gebrek aan innovatie op de smartphonemarkt?

Rush Talk

De Samsung Galaxy S7 is een kleine verfijning van de S6 van vorig jaar. Apple lanceerde vorige maand een nieuwe iPhone in een vier jaar oude behuizing. En veel andere smartphonefabrikanten kiezen ook vooral voor sneller en beter, maar vooral meer van hetzelfde. De kritiek die je regelmatig hoort is dat er de laatste jaren weinig innovatie is als het gaat smartphones. Maar staat de markt stil?

De innovatie zit in andere dingen dan de hardware, betogen Johan Voets en ik in Rush Talk van deze week. We hebben het onder meer over ecosystemen en diensten rond smartphones en over de toekomst van werken.

Artikelen die worden besproken of die interessant zijn om je verder te verdiepen in het onderwerp:

Wil je reageren op deze podcast? Dat kan natuurlijk! Stuur ons een berichtje via Twitter of Facebook. Wil je de volgende Rush Talk al meteen woensdagochtend op je telefoon hebben staan? Abonneer je! In de meeste podcast-apps – zoals Podcasts van Apple, Pocket Casts en Overcast – kun je gewoon zoeken op Rush Talk en vind je ons vanzelf. Je kunt ons op pc of Mac beluisteren via onder meer iTunesTuneIn en Pocket Casts. En uiteraard hebben we ook een RSS-feed die je kunt toevoegen aan een podcast-app.