Heel cool: Ga op reis in de ruimte met deze virtual-reality-beleving

VR-ruimte-astronaut

Virtual Reality (VR) biedt erg leuke kansen om dingen te zien die je normaal niet zou kunnen zien. Dat kan gaan van een blik achter de schermen van het Amerikaanse basketbalteam, of op een festival. In deze virtual-reality-ervaring word je meegenomen op een reis die nog geen enkele mens met het blote oog heeft meegemaakt: een reis in de ruimte!

‘Beste VR-video ooit’

Een unieke ervaring en prachtige beelden, met daarbij leerrijke uitleg over wat je te zien krijgt. Dit is misschien wel de beste VR-video die ik ooit al heb gezien! Om de ultieme ruimte-ervaring te voelen hoef je niet per se een VR-bril op te zetten. Ik raad je wel aan om het te bekijken met je smartphone en die ook te bewegen en om je heen te kijken.