Deze klassieke Sennheiser-koptelefoon is nu spotgoedkoop

Sennheiser HD 6xx

Als je het hebt voor klassiekers in de wereld van de koptelefoons dan mag de Sennheiser HD 650 niet ontbreken. Ik heb zelfs wel eens mensen horen zeggen dat het de beste koptelefoon ooit gemaakt is. Hij bestaat inmiddels al zo’n 13 jaar en is al die jaren onveranderd gebleven. Soms is innovatie namelijk helemaal niet nodig en moet je iets wat goed is gewoon zo laten…

Een nadeel is dat ook het prijskaartje al die tijd ongewijzigd is gebleven. Want hoe fijn hij ook mag zitten en hoe lekker hij ook mag klinken, je betaalt er bijna 500 euro voor. Tot nu toe, want hij is deze week online beschikbaar gekomen voor 200 dollar (zo’n 180 euro). Hiervoor werkt Sennheiser samen met de site Massdrop, waarbij een grote groep kopers wordt verzameld om in één keer een product te kopen tegen een scherpe prijs.

Het gaat daarbij overigens om een aangepaste versie van de HD 650, genaamd de Sennheiser HD 6XX. Hij heeft een donkerblauwe in plaats van een zwarte hoofdband en de kabel is korter: 1,5 meter. Maar van binnen is hij verder helemaal hetzelfde en hij klinkt ook precies zoals de HD 650. Er is niet bespaard op de technologie!

In eerste instantie heeft Massdrop er maar 5000 beschikbaar gemaakt en die zijn al op, maar je kunt je interesse aangeven op de website. En als genoeg mensen dat doen, komt er hopelijk een nieuwe lading aan. Je interesse laten blijken is overigens geheel vrijblijvend: je krijgt dan een mailtje als de Sennheiser HD 6XX weer beschikbaar komt.

Sennheiser HD 6xx

Sennheiser HD 6xx

Sennheiser HD 6xx