Luister naar Rush Talk: Auto’s met hartslagmeters voor kinderen op #CES2017

Rush Talk

Het nieuwe jaar begint meteen goed met de CES in Las Vegas: de grootste elektronicabeurs ter wereld. Donderdag begint hij officieel en zoals je misschien wel hebt gemerkt zitten we midden in allerlei aankondigingen van Numrush. Samen met Stan bespreek ik wat er te zien gaat zijn in de eerste editie van Rush Talk van 2017!

Wil je reageren op deze podcast? Dat kan natuurlijk! Stuur ons een berichtje via Twitter of Facebook. Wil je er zeker van zijn dat je de volgende Rush Talk niet mist? Abonneer je! In de meeste podcast-apps – zoals Podcasts van Apple, Pocket Casts en Overcast – kun je gewoon zoeken op Rush Talk en vind je ons vanzelf. Je kunt ons op pc of Mac beluisteren via onder meer iTunesTuneIn en Pocket Casts. En uiteraard hebben we ook een RSS-feed die je kunt toevoegen aan een podcast-app.

Heb je trouwens onze nieuwe podcast V2 al gehoord? Daarin praten Johan Voets en Michiel Veenstra over de smartwatches!