Dit was het belangrijkste technieuws van dinsdag 21 februari 2017

Elke doordeweekse avond zetten we het belangrijkste technieuws, onze favoriete must reads en interessante of opvallende nieuwsberichten van de dag voor je op een rijtje.

iPad Pro

‘Apple komt volgende maand met vier nieuwe iPads en rode iPhone 7’

Apple zou voor volgende maand een persevenement op de planning hebben staan met een focus op de iPad, maar met ook twee kleinere iPhone aankondigingen.
Lees verder op Numrush

Europese privacywaakhonden onderzoeken Windows 10

Een groep Europese privacywaakhonden gaat onderzoeken of het besturingssysteem Windows 10 van Microsoft wel op de juiste wijze omgaat met persoonsgegevens.
Lees verder op NU.nl
Yahoo

Overname Yahoo door Verizon is rond, maar wel met korting

Verizon betaalt ruim 7 procent minder voor Yahoo dan afgesproken nadat twee grote hacks bekend zijn geworden. Het gaat nu om 4,45 miljard dollar.
Lees verder op Numrush
Snapchat

Geen stemrecht voor aandeelhouders Snapchat

Recode dook in de details van de beursgang van Snapchat voor beleggers. Opvallend punt: aandeelhouders krijgen geen stemrecht.
Lees verder op Recode
iPhone 8

‘iPhone 8 krijgt revolutionaire 3D-camera aan de voorkant’

Bijna dagelijks komen er iPhone 8-geruchten naar buiten. Dit keer over de frontcamera: dat zou een 3D-camera worden voor augmented reality en authenticatie.
Lees verder op 9to5Mac
Samsung Galaxy Note 7

Gerucht: Samsung gaat Note 7 alsnog verkopen met andere accu

Samsung zou alle teruggeroepen Note 7-toestellen niet volledig willen weggooien. Met een nieuwe accu en een andere behuizing zou hij alsnog worden verkocht.
Lees verder op Numrush