Luister naar Rush Talk: Spotify killed the radio star?

Rush Talk

De manier waarop we muziek luisteren is deze eeuw ingrijpend veranderd. Van de CD gingen we naar de iPod en van de iPod naar Spotify. En die streamingdiensten nemen ook steeds meer de functie van de radio over. Hoe luisteren en ontdekken we in de toekomst muziek? En speelt radio daar überhaupt nog een rol in? Deze week praat ik daarover in Rush Talk met 3FM-dj Michiel Veenstra.

Wil je reageren op deze podcast? Dat kan natuurlijk! Stuur ons een berichtje via Twitter of Facebook. Wil je er zeker van zijn dat je de volgende Rush Talk niet mist? Abonneer je! In de meeste podcast-apps – zoals Podcasts van Apple, Pocket Casts en Overcast – kun je gewoon zoeken op Rush Talk en vind je ons vanzelf. Je kunt ons op pc of Mac beluisteren via onder meer iTunesTuneIn en Pocket Casts. En uiteraard hebben we ook een RSS-feed die je kunt toevoegen aan een podcast-app.

Heb je trouwens de nieuwste aflevering van onze podcast V2 al gehoord? Daarin praten Michiel Veenstra (die dus ook in deze Rush Talk te gast was) en Johan Voets over de hardloophorloges van TomTom.