Dit was het belangrijkste technieuws van woensdag 22 februari 2017

Elke doordeweekse avond zetten we het belangrijkste technieuws, onze favoriete must reads en interessante of opvallende nieuwsberichten van de dag voor je op een rijtje.

E-Divisie

Ruzie over YouTube-kanaal E-Divisie: Veel kijkers weten video’s niet meer te vinden

De E-divisie had het eerste weekend 300.000 kijkers op YouTube, het tweede weekend 30.000. Dat komt mede doordat ze een nieuw YouTube-kanaal moesten opzetten.
Lees verder op Numrush
Apple Park

Apple’s nieuwe campus gaat Apple Park heten en opent in april

Het is het laatste project van Steve Jobs: het nieuwe hoofdkantoor van Apple. Jaren is er aan gewerkt en in april gaat Apple Park, zoals de campus gaat heten, open.
Lees verder op TechCrunch

Bol.com start met e-bookabonnement: Onbeperkt lezen voor een tientje

Heb je een Kobo e-reader of lees je op te smartphone/tablet? Dan kun je bij Bol.com nu een e-bookabonnement afsluiten voor 10 euro per maand.
Lees verder op Numrush
iCloud

Apple koopt iCloud.net en sluit sociaal netwerk

Apple heeft de domeinnaam iCloud.net gekocht, één van de laatste iCloud-domeinnamen die nog niet in handen was van het bedrijf.
Lees verder op iCulture
Instagram Carrousel

Instagram laat je voortaan carrousel maken van meerdere foto’s en video’s

Je kunt voortaan in één keer meerdere foto's en video's delen op Instagram in de vorm van een carrousel. Het is de zoveelste aanpassing van Instagram in korte tijd.
Lees verder op Engadget
Uber

Zelfrijdende taxi’s Uber pikken nu mensen op in Arizona

Uber moest in San Fransisco stoppen met het testen van zelfrijdende auto's. Nu is er een nieuwe test gestart in Arizona, met passagiers.
Lees verder op The Verge
Rush Talk

Heb je onze podcast Rush Talk over muziek en radio luisteren al gehoord?

Deze week is 3FM-dj Michiel Veenstra te gast in Rush Talk. Met hebben praat over Elger hoe we muziek luisteren en ontdekten. En over de toekomst van de radio.
Lees verder op Numrush