Dit was het belangrijkste technieuws van woensdag 29 maart 2017

Elke doordeweekse avond zetten we het belangrijkste technieuws, onze favoriete must reads en interessante of opvallende nieuwsberichten van de dag voor je op een rijtje.

Samsung Galaxy S8

Dit is de Samsung Galaxy S8

Samsung heeft vanmiddag zijn nieuwe vlaggenschip officieel gepresenteerd: de Samsung Galaxy S8. We zetten alle details voor je op een rij.
Lees verder op Numrush
Samsung Gear 360

Samsung lanceert nieuwe 360-grandencamera die ook werkt met iPhones

De eerste Samsung Galaxy Gear 360 is een mooie 360-gradencamera, maar werkt alleen met een paar Samsung-telefoon. De nieuwe Gear 360 werkt zelfs samen met de iPhone.
Lees verder op Numrush
Google Home

Google Home ondersteunt heel veel smart-home-producten

De slimme speaker van Google, Google Home, moet dé manier worden om je huis te bedienen. Daarom heeft Google veel nieuwe producten toegevoegd.
Lees verder op TechCrunch

Zo gaat de capsule eruitzien waarin Blue Origin toeristen de ruimte in wil sturen

Ruimtetoerisme lijkt dichterbij dan ooit dankzij commerciële ruimtevaartbedrijven. Blue Origin heeft laten zien hoe de capsule voor toeristen eruit gaat zien.
Lees verder op The Verge
Starship Technologies bezorgrobot Domino's

Domino’s gaat in Nederland pizza’s laten bezorgen door een robot

Het bedrijf gaat samenwerken met de Amerikaanse startup Starship Technologies. Dat bedrijf test zijn bezorgrobots al in allerlei steden te wereld.
Lees verder op Numrush

Tinder lanceert webversie zodat je kan swipen achter je computer

Tinder was altijd alleen gebruiken via de app, maar er komt nu ook een desktopversie die je op je computer kunt gebruiken. Instagram deed eerder al hetzelfde.
Lees verder op Vance
Booking.com

Turkije blokkeert Booking.com

Een Turkse rechtbank heeft een bepaald dat hotelboekingsite Booking.com moet worden geblokkeerd vanwege oneerlijke concurrentie.
Lees verder op NOS
Rush Talk

Heb je onze podcast Rush Talk over Uber al gehoord?

Veel problemen en gedoe bij Uber de afgelopen weken. Wat betekent dit voor de toekomst? Elger en Johan bespreken het deze week in onze podcast Rush Talk.
Lees verder op Numrush