Dit was het belangrijkste technieuws van vrijdag 31 maart 2017

Elke doordeweekse avond zetten we het belangrijkste technieuws, onze favoriete must reads en interessante of opvallende nieuwsberichten van de dag voor je op een rijtje.

SpaceX

SpaceX is de eerste ooit die een raket heeft hergebruikt

Een doorbraak voor de ruimtevaart. Het is SpaceX gelukt om een raket die het eerder heeft laten landen opnieuw de ruimte in te sturen.
Lees verder op Numrush
Twitter

Twitter pakt spam en misbruik via dm’s aan met nieuwe maatregelen

Je kunt niet zeggen dat ze bij Twitter de laatste maanden stil zitten als het gaat om het tegengaan van bedreigingen en misbruik. Eindelijk pakt het bedrijf dit serieus aan.
Lees verder op Recode
Samsung Galaxy S8

Gezichtsherkenning Samsung Galaxy S8 kan worden misleidt met een foto

Je gezicht gebruiken om je telefoon te unlocken in plaats van een vingerafdruk? Dat is bij de Samsung Galaxy S8 geen goed idee.
Lees verder op The Verge

Bijbaantje nodig? Wordt ondertitelaar voor Neflix!

Netflix gaat iedereen de mogelijkheid geven om ondertitelaar te worden bij het bedrijf. Dat verloopt via het zogenaamde Hermes-programma.
Lees verder op Numrush

1 aprilgrap Google Maps dit jaar: Pacman!

Omdat er al plekken zijn op de wereld waar 1 april begonnen is, zijn de eerste grappen van Google al bekend. Google Maps krijgt bezoek van Pac-Man.
Lees verder op The Verge

Apple haalt oud YouTube-topman in huis

Apple heeft recent Shiva Rajaraman aangetrokken, een zwaargewicht die eerder voor YouTube en Spotify werkte. De vraag is: wat gaat hij precies doen?
Lees verder op Numrush
eSports

De belangrijkste esports-toernooien van het jaar op een rij

Columnist Ward Geene neemt je mee in de wereld van de esports. Als je geen idee hebt waar je moet beginnen? Ward helpt je met dit overzicht!
Lees verder op Numrush