F1 Spoiler Alert: Verstappen beleeft weinig eer aan zijn terugkeer in Barcelona

Het komt niet heel vaak voor, maar afgelopen zondag was het zeker zover: een echte Super Sunday voor de liefhebbers van sport. Helaas voor de fans van Max Verstappen bleef die spanning beperkt tot een kleine 20 seconden, maar de Grand Prix van Spanje had genoeg te bieden!

Na afloop stond Lewis Hamilton nog even bij te komen van zijn inspanningen. De strijd met Sebastian Vettel had hem fysiek echt gesloopt. Toch kwam dat gevecht pas laat op gang… en won Hamilton nou op eigen (strategische) kracht, of was het een mazzeltje?

In de vijfde aflevering van Spoiler Alert kijken Marjolijn en Johan terug op de race.

Wil je reageren op deze podcast? Dat kan natuurlijk! Stuur ons een berichtje via Twitter naar Marjolijn of Johan of natuurlijk via Facebook.

Wil je er zeker van zijn dat je de volgende F1 Spoiler Alert niet mist? Abonneer je! In de meeste podcast-apps – zoals Podcasts van Apple, Pocket Casts en Overcast – kun je gewoon zoeken op F1 Spoiler Alert en vind je ons vanzelf. Je kunt ons op pc of Mac beluisteren via onder meer iTunesTuneIn en Pocket Casts. En uiteraard hebben we ook een RSS-feed die je kunt toevoegen aan een podcast-app.

Afbeelding via Red Bull Media House / © Red Bull Media House