Dekbed SmartDuvet Breeze laat je de temperatuur per kant regelen

SmartDuvet-Breeze

Het warme weer zorgt voor flink wat problemen. Het is behoorlijk warm en je ligt waarschijnlijk te zweten in je bed. Gelukkig zijn er dekbedden die de temperatuur voor je kunnen regelen. Maar wat als je partner het sneller koud heeft dan jij? Dan wordt je het dus nooit met elkaar eens. De SmartDuvet Breeze biedt een oplossing.

Het dekbed laat je namelijk de temperatuur per kant van het bed instellen. Het dekbed is in principe een deken die je opblaast en in je dekbedhoes stopt. Daaraan zit een doosje waarmee je het dekbed bestuurd, die je onder je bed kunt verstoppen. Daarmee wordt het dekbed automatisch opgeblazen.

Via een app stel je de temperatuur in per kant van het dekbed. Daarbij kun je kiezen voor warme of koude lucht, zodat je in dit weer lekker koel blijft en in de winter lekker warm. De lucht komt via het doosje naar binnen. Wil jij dus slapen in een frisse 17 graden? Dan stel je dat in. Voor je partner kun je de temperatuur hoger of lager zetten.

Volgens de makers van het dekbed heeft het instellen van de beste temperatuur behoorlijk wat voordelen. Niet alleen is het prettig, maar je gaat ook minder zweten. Daarnaast krijg je minder snel last van bedwantsen.

Bed is altijd opgemaakt

En daar houdt het niet bij op. Het dekbed zorgt er ook nog eens voor dat je bed automatisch is opgemaakt. Door er weer lucht in te blazen, rolt het dekbed namelijk automatisch terug. Zo ziet je slaapplek er altijd netjes uit, zonder al te veel moeite.

De SmartDuvet Breeze staat op het moment op Indiegogo, waar het 20.000 dollar wil ophalen. Dat is ruimschoots gelukt: op het moment van schrijven is het streefbedrag al bijna zeven keer behaald. Het dekbed is daar ook te bestellen vanaf 199 dollar. Vanaf september wordt het geleverd.