Luister naar Rush Talk: Word je misselijk in een hyperloop?

Rush Talk

Het duurt nog jaren voor de hyperloop er komt, maar ondertussen gebeurt er wel ontzettend veel in de ontwikkeling van dit futuristische vervoersmiddel. Ook in Nederland! Onlangs hield Hyperloop One een evenement in Nederland. Ik sprak daar met mede-oprichter Josh Giegel van Hyperloop One.

Rush Talk 5 over de hyperloop kun je hier terugluisteren. Daarnaast kun je in dit artikel nog meer lezen over de plannen van Hyperloop One in Nederland.

Wil je reageren op deze podcast? Dat kan natuurlijk! Stuur ons een berichtje via Twitter of Facebook. Wil je er zeker van zijn dat je de volgende Rush Talk niet mist? Abonneer je! In de meeste podcast-apps – zoals Podcasts van Apple, Pocket Casts en Overcast – kun je gewoon zoeken op Rush Talk en vind je ons vanzelf. Je kunt ons op pc of Mac beluisteren via onder meer iTunesTuneIn en Pocket Casts. En uiteraard hebben we ook een RSS-feed die je kunt toevoegen aan een podcast-app.