The Frame van Samsung: De TV waar je ook graag naar kijkt als hij uit staat

Hoewel we steeds meer schermen krijgen om onze content op te consumeren, blijft de TV nog altijd het belangrijkste scherm in onze woonkamer. Maar met de explosieve toename van schermformaten in de afgelopen jaren volgt al snel de vraag: wil je het grootste deel van de dag eigenlijk wel zo’n enorme zwarte spiegel in je woonkamer? The Frame van Samsung biedt uitkomst!

Een TV die niet alleen de beste kijkervaring biedt, maar ook nog eens extra waarde toevoegt aan je interieur. Het klinkt nagenoeg onmogelijk, maar The Frame van Samsung is niet alleen mooi om naar te kijken wanneer hij aan staat, het is net zo’n plaatje als hij uit staat. Door zijn vormgeving en automatische Art Mode verandert The Frame van TV naar kunstwerk met een druk op de knop. Optisch bedrog? Optisch genot: ‘Art when it’s off, TV when it’s on.

Verwisselbare lijsten

Niets is zo belangrijk als die eerste indruk en die heeft The Frame helemaal onder de knie. Door zijn (verwisselbare!) omlijsting en dunne ontwerp heb je eerder het gevoel dat je een nieuwe fotolijst aan het ophangen bent, dan dat je een TV gaat monteren. Dankzij slimme innovaties als de No Gap-beugel hang je het scherm bijna naadloos tegen je muur, waardoor dat gevoel alleen maar sterker wordt.

Om te zorgen dat The Frame in elk interieur past, is de lijst rond het scherm gemakkelijk te verwisselen. Van een witte lijst liever naar een variant van eiken- of walnoothout? Geen enkel probleem: de lijst is door een kliksysteem gemakkelijk te vervangen.

Art Mode

Het geheim van de smid is in dit geval ‘Art Mode’, een speciale functie van The Frame waarmee de TV automatisch in een kunstwerk verandert nadat je hem hebt uitgezet. Welk kunstwerk dat precies is, dat bepaal je helemaal zelf. Standaard beschikt The Frame over een breed scala aan visuele prachtwerken, speciaal geselecteerd door Samsung. Maar mocht je op zoek zijn naar iets specifieks, duik dan de Art Store in en blader door een uitgebreidere kunstcollectie waar je als lid onbeperkt toegang tot krijgt.

Toch liever wat persoonlijker materiaal in de spotlight? Kies dan één van je eigen foto’s en stuur ze via je smartphone of een USB-stick naar The Frame. In een creatieve bui? Zorg dan dat je beelden nóg sterker overkomen door aan de slag te gaan met de verschillende passe partouts die The Frame ondersteunt. Je foto’s kwamen nog nooit zo sterk binnen!

Energie slurpend? Ook daar is over nagedacht: dankzij een ingebouwde bewegings- en lichtsensor schakelt The Frame niet alleen automatisch de helderheid bij, wanneer er niemand meer in de kamer is, schakelt hij de TV automatisch uit.

Lekker wegkijken

Het mag duidelijk zijn dat je dus bijzonder kunt genieten van The Frame wanneer hij uit staat, maar ook wanneer hij aan staat is het lekker wegkijken. Even technisch doen? Met zijn 10-bit, HDR-panel en 4K Ultra-HD resolutie zijn de beelden scherp als een spiesje en komen details tot leven. En met de One Remote Control navigeer je zonder moeite door de Smart Hub, waar je nog meer uiteenlopende content kunt vinden.

Meer weten over The Frame van Samsung of direct in je winkelmandje? Lees dan hier meer over dit kunstwerk!