Sint Maarten wordt digitaal met Nextdoor-app

Nextdoor Sint Maarten

Grote kans dat je op dit moment bezig bent met de voorbereidingen voor Halloween, maar Sint Maarten staat ook alweer voor de deur. Op 11 november komen kinderen met een lampion langs de deur om snoep op te halen. Om dat proces wat gemakkelijker te maken, heeft Nextdoor een Sint-Maartenkaart gemaakt.

Op de kaart kun je aangeven of jij op 11 november snoep uitdeelt aan kinderen uit de buurt. Natuurlijk wel op voorwaarde dat ze een van de traditionele liedjes zingen. Ouders kunnen op hun beurt weer zien in welke straat ze het beste kunnen gaan lopen met hun kind.

Nextdoor Sint Maarteno

Meedoen

Om aan te geven dat kinderen uit jouw buurt bij je langs kunnen komen, open je de app of log je in op je computer. Vervolgens ga je naar de buurtkaart en klik je rechtsonder op “meer” en daarna op “buren”. Hier krijg je een overzicht van jouw buurt. Mogen kinderen bij je langskomen? Dan kun je een snoepje toevoegen aan de kaart op jouw adres.

Voor ouders is op de kaart te zien waar snoep op te halen is, doordat er snoepjes bij die huizen staan. Dan is het alleen nog een kwestie van een mooie lampion maken en de liedjes instuderen!