Luister naar Rush Talk: De staat van podcasting in Nederland #6 – David Achter De Molen

David Achter De Molen

Aan het einde van podcastjaar 2017 gaan we in Rush Talk nog even in op de ontwikkeling van dit medium in enkele afleveringen over ‘De staat van podcasting in Nederland’. Ik praat met podcastmakers en mensen die op commercieel vlak bezig zijn met podcasting. Deze week: David Achter De Molen, de man achter de Klap van de Molen, maar ook de producer van diverse andere podcasts.

Wil je de Klap van de Molen podcast beluisteren? Ga naar klapvandemolen.org of zoek hem op in je podcast-app. De luistertip van David is Waking Up van Sam Haris.

De afleveringen uit de serie van afgelopen zomer kun je hier terugluisteren. Wil je reageren op deze podcast? Dat kan natuurlijk! Stuur ons een berichtje via Twitter of Facebook. Wil je er zeker van zijn dat je de volgende Rush Talk niet mist? Abonneer je! In de meeste podcast-apps – zoals Podcasts van Apple, Pocket Casts en Overcast – kun je gewoon zoeken op Rush Talk en vind je ons vanzelf. Je kunt ons op pc of Mac beluisteren via onder meer iTunesTuneIn en Pocket Casts. En uiteraard hebben we ook een RSS-feed die je kunt toevoegen aan een podcast-app.