Nintendo brengt vechtspel Super Smash Bros dit jaar naar de Switch

Nintendo-Switch-Super-Smash-Bros

Fan van Super Smash Bros? Dan zul je blij zijn met het nieuws dat het spel dit jaar moet verschijnen voor de Nintendo Switch. Dat heeft Nintendo vannacht bekendgemaakt. In het spel kun je vechten met personages van meerdere populaire spellen van Nintendo.

In de versie voor de Nintendo Switch zijn in ieder geval Mario, Link en personages uit Splatoon aanwezig. Helaas zijn er verder nog weinig details over het spel bekend. Zo weten we nog niet of het om het spel dat eerder op de Wii U verscheen gaat, of dat het een geheel nieuwe game is.

Mario Tennis

Ook heeft Nintendo voor een paar games aangekondigd wanneer ze precies moeten verschijnen. Mario Tennis komt op 22 juni naar de Switch. Op 13 juli verschijnt de Wii U-game Captain Toad: Treasure Tracker voor de Nintendo Switch.