Is dit de nog niet verschenen Samsung Galaxy Note 9?

Samsung

Techjournalist Evan Blass heeft op Twitter een gelekte foto van de Samsung Galaxy Note 9 geplaatst. Volgens de afbeelding komt de vingerafdrukscanner van de telefoon op de achterkant op een andere plek. De telefoon wordt in augustus door Samsung gepresenteerd.

Op de foto zien we de voor- en achterkant van de telefoon. De vingerafdrukscanner zit op dat beeld onder de camera’s op de achterkant van het toestel. Dat is anders dan op de Note 8, toen de scanner nog naast de lenzen zat. Verder heeft de telefoon een blauwe behuizing en zien we een gele S Pen.

Scherm

Als we de foto moeten geloven krijgt de telefoon verder een scherm dat tot in de randen aan de zijkanten doorloopt. Aan de boven- en onderkant zie je nog wel randen. Verder lijkt er geen inkeping in het toestel te komen, wat bij veel andere nieuwe Android-toestellen en de iPhone X wel het geval is.