Podcast: F1 Spoiler Alert

Met de opkomst van Max Verstappen is er ook de toenemende populariteit van de Formule 1. De interesse voor de sport is er na de overwinningen van Verstappen bepaald niet minder om geworden. Reden voor Numrush om regelmatig wat dieper in te gaan op de laatste ontwikkelingen in deze door technologie-gedreven sport, die al jaren met veel enthousiasme door onze redactie wordt gevolgd.

En een goede aanleiding voor een compleet podcast: Na elk raceweekend luister je  naar een nabeschouwing van de verreden Grand Prix in ons nieuwe programma F1 Spoiler Alert.

In deze show die direct na de race wordt opgenomen zullen we alle hoogte- en dieptepunten van die  bespreken maar ook dieper in gaan op de technische ontwikkeling van de auto’s en teams, de verhalen uit de pitstraat en op social media.

Wil je reageren op deze podcast? Dat kan natuurlijk! Stuur ons een berichtje via Twitter naar Marjolijn of Johan of natuurlijk via Facebook.

Wil je er zeker van zijn dat je de volgende F1 Spoiler Alert niet mist? Abonneer je! In de meeste podcast-apps – zoals Podcasts van Apple, Spotify, Pocket Casts en Overcast – kun je gewoon zoeken op F1 Spoiler Alert en vind je ons vanzelf. Je kunt ons op pc of Mac beluisteren via onder meer iTunesTuneIn en Pocket Casts. En uiteraard hebben we ook een RSS-feed die je kunt toevoegen aan een podcast-app.