10 Bruilofttips voor gadgetfans die gegarandeerd voor een onvergetelijk feest zorgen

Met alle technische ontwikkelingen in de wereld, kun je er niet omheen dat sommige delen van je leven ook technischer worden. Zoals je bruiloft.

Als je je bruiloft aan het plannen bent, ben je non-stop op zoek naar de beste manieren om je relatie te vieren en te zorgen voor een geweldige dag. En daar kan tech je bij helpen. Wat dacht je van een drone, wearables of robots?

1. GoPro

GoPros kun je voor meer gebruiken dan extreme sporten. Er zijn bruiden die een GoPro in hun boeket stoppen om zo de bruiloft te filmen vanaf een nieuwe hoek. Ook kun je de ambtenaar vragen om een camera te dragen of maak de camera ergens aan vast, zoals een discobal of fles drank.

2. Robot

Is niet iedereen in de gelegenheid om naar de locatie af te reizen? Wat dacht je dan van een QB Robot? Deze robots kunnen vanaf een afstand worden gecontroleerd. Zo kan iemand die bijvoorbeeld ziek is of in het buitenland is, toch aanwezig zijn bij je bruiloft.

3. Ringly

Ringly is een ring die je verbindt met je telefoon. Terwijl je je telefoon wegstopt, voel je een trilling als je wordt bijvoorbeeld wordt gebeld of gesmst. En de ring ziet er prachtig uit!

ringly bruiloft wearable

4. Drones

Hoe krijg je toch al je gasten op een foto en dat je ook nog iets van de locatie ziet? Dat kan met een drone. Er is zelfs een koppel dat de drone als ringdrager gebruikte! Kijk bij de locatie na of het mogelijk is gebruik te maken van een drone.

5. Automatische barman

Laat je gasten op een digitaal menu aangeven wat ze willen drinken en The Somabar serveert het een aantal seconden later. Minder wachten op de barman, meer dansen en genieten van de dag.

somabar robot bruiloft

6. 3D printen

Shapeways, een online marktplaats van 3D geprinte producten, maakt het mogelijk om je eigen ontwerp te laten printen. Je kiest tussen meer dan veertig verschillende materialen en finishes, inclusief zilver en goud. Laat hier iets printen wat je je gasten mee kan geven aan het einde van de bruiloft.

7. GIF fotohokje

Fotohokjes zijn populair op feestjes, maar GIF fotohokjes zijn nog veel leuker. De camera neemt een aantal foto’s snel achter elkaar en monteert ze in een stop-motion-style clip. Gasten uploaden de foto’s gelijk naar sociale media als Facebook, Twitter en Tumblr als ze dat willen.

8. Tory Burch Fitbit Collection

Je bent gek op je Fitbit, maar moet de tracker helaas afdoen omdat het niet bij je outfit pas. Je verstopt de tracker in deze accessoires van de samenwerking tussen Fitbit en Tory Burch en niemand die het ziet.

9. Swarovski Misfit

De Swarovski Crystal Misfit fitness tracker misstaat echt niet bij de bruid. En ondertussen worden haar stappen en dansmoves gemeten.

swarovski misfit wearable bruiloft

10. Oplaadstations

Jullie zijn niet de enigen die foto’s willen van deze mooie dag, dus je gasten zullen hun telefoons heel wat gebruiken. Zorg voor een paar oplaadstations waar zij hun telefoons kunnen opladen. Als ze dan wel beloven om de foto’s met jullie te delen.

Bonus: Apple Watch

De Apple Watch is perfect voor je bruiloft. Buiten dat je ‘m ervoor en erna ook nog prima kan gebruiken, zorgt de Apple Watch ervoor dat je geen afspraak vergeet. Ook leuk: track je hartslag terwijl je je toekomstige echtgeno(o)t(e) voor het eerst die dag ziet en tijdens de gehele ceremonie.