Accessoires voor Google Glass al online verkrijgbaar

De officiële lancering van de Google Glass komt steeds dichterbij. Gister werd namelijk aan de Glass Explorers, de testers van de slimme bril, bekend gemaakt dat er een online winkel met accessoires voor de Glass komt. De online store is voorlopig alleen voor deze testers te zien.

Maar gelukkig zijn de Explorers de beroerdste niet, dus kunnen we al zien wat er verkocht gaat worden en wat de prijzen zullen zijn. Een ding wat opvalt: het is duur! Momenteel zijn er slechts vier producten in de winkel te vinden, met allemaal een hoog prijskaartje. Zo zijn er hoofdtelefoons te krijgen voor $50,- en een extra oplader kost je ook al snel $50,-

Daarnaast is er ook een soort extra stel glazen te krijgen, waardoor de Glass ook kan functioneren als bescherming tegen wind of zelfs als zonnebril. Dit leuke speeltje gaat $75,- kosten. Tenslotte is er ook een soort bewaarzakje te koop. Gemaakt van Japans gerecycled materiaal kost dit ook $50,-.

Momenteel zijn echter alleen de extra glazen op voorraad, de rest is nu niet verkrijgbaar. Wanneer deze wel verkrijgbaar zijn, is onduidelijk.

De online winkel is voorlopig alleen toegankelijk voor de Explorers en ziet er zo uit:

glass-store