Deze iPhone wekker maakt je wakker met de geur van Bacon


Je gaat het niet geloven, maar er is daadwerkelijk een iPhone accessoire ontwikkelt die jou ’s ochtends kan wekken met de geur van spek, in plaats van je standaard wekkergeluid. ‘A Bacon Awakening Beyond Your Wildest Imagination’ moeten we geloven volgens ontwikkelaar Oskar Mayer.

Deze vleesproducent zegt een adapter te hebben ontwikkelt die de geur verspreid en stelt:

With nearly two million mentions of #bacon on Instagram, it seems people never get tired of bacon. That’s why our team decided to develop a device to give folks what they long for most.

Bacon liefhebbers zetten hun wekker en pluggen simpelweg de adapter in om de volgende ochtend wakker te worden door de geur van gebakken spek.

Deze hilarische gadget is niet te koop in de winkel maar fans kunnen zich wel inschrijven, in de hoop één van de beperkt aantal apparaten te bemachtigen. Dit kan via, je raad het al: wakeupandsmellthebacon.com. Voor mensen die naast de plank grijpen is er een alternatief in de vorm van een iPhone applicatie. Deze app wekt je niet met de geur, maar met het geluid van sissende spek in de pan.

Dat het een hit kan worden in Amerika kan ik nog wel geloven, maar of het iets is voor de nuchtere Nederlanders, ik vraag het me af..