5 redenen om de grootste en slimste TV van dit moment te kopen [Adv]

TV’s zijn de afgelopen jaren steeds groter, dunner, scherper en mooier geworden, en dus hoef je voor een avondje kwalitatief film kijken tegenwoordig de deur niet meer uit. Neem bijvoorbeeld een Samsung S-UHD TV: Een echte eye-catcher waarop een avondje binge-watchen op Netflix pas écht een feest wordt.

Maar een nieuwe televisie koop je natuurlijk niet zomaar, daar moet je wel een paar goede redenen voor hebben. Hoog tijd om die voor je op een rijtje te zetten:

1. Een designer piece voor elk interieur

Vroeger waren televisies lelijke apparaten die je het liefst een beetje onopvallende wegmoffelde in een hoekje van de kamer. Maar de Samsung S-UHD toestellen zijn zó mooi afgewerkt dat je ze het liefst midden in je interieur neer zet. Het gebogen beeldscherm is flinterdun en de randen zijn zo smal mogelijk zodat je méér beeldruimte hebt. Snoeren worden keurig weggewerkt via de one connect box, dus ook de fraaie achterkant mag gewoon gezien worden.

2. Nog scherper, helderder en kleurrijker

Tot voor kort waren de meeste TV’s HD-ready. Mooi, want sinds een paar jaar zenden bijna alle Nederlandse omroepen hun programma’s zoveel mogelijk in HD uit. Maar wist je dat het nog een tandje scherper kan dan dat? S-UHD toestellen zijn namelijk nog eens 4x zo scherp als een gewone full HD TV. Een S-UHD TV heeft daarnaast als groot voordeel dat het scherm tot 2,5 keer helderder is dan een gewonde HD en dat de kleuren veel spectaculairder van je beeld af spatten. Omdat je tot 20% meer kleur ziet, wit echt wit en zwart echt zwart is zie je veel meer details.

9500_s4

3. Een slimme TV is altijd connected

Jij bent altijd online. Dus mag je van je TV hetzelfde verwachten. Met 1 druk op de knop zap je door het Netflix assortiment, of speel je een video op YouTube. Allemaal zonder dat je extra soft- of hardware nodig hebt, het zit namelijk standaard in je nieuwe TV toestel dankzij het vernieuwde Smart Hub, die je ook toegang geeft tot Programma Gemist en tal van andere apps.

Heb je een iOS of Android toestel? Dan kun je je Samsung S-UHD TV ook verbinden met je smartphone en TV content op je mobiele devices kijken, of vice versa.

4. Beter beeld dankzij een gebogen display

Een jaar geleden was Samsung het eerste televisiemerk dat een zogenaamd curved display introduceerde en inmiddels lijkt het een nieuwe standaard van de industrie te gaan worden. Immers: Waarom zou je naar een platte monitor kijken als je een veel intensere en betere beeldervaring kunt krijgen door het scherm iets te buigen? Dankzij het gebogen display van de Samsung S-UHD toestellen heb je meer het gevoel dat je midden in een film of serie zit. Daarnaast geeft het een natuurlijkere kijkervaring.

5. Nu tijdelijk met een gratis curved soundbar!

Koop je deze zomer een Samsung S-UHD TV dan krijg je nu tijdelijk een bijpassende curved soundbar (t.w.v. €899) cadeau. Zo heb je naast schitterend beeld dus ook gelijk de kwalitatieve audioervaring geregeld! Wees er snel bij want deze actie loopt t/m 2 augustus 2015. Kijk voor meer informatie op deze site.

curved soundbar

9000_01_lr