Amazon viert Prime Day met deze gloednieuwe teaser

thegrandtour

Het Amerikaanse e-commerce bedrijf Amazon viert sinds haar 20-jarige bestaan in 2015 de zogenaamde Prime Day. Het bedrijf bedacht deze eigen feestdag om mensen elk jaar aan het shoppen te krijgen en om de Prime dienst te promoten. Op deze heuglijke dag krijgen Amazon Prime leden nóg meer korting dan ze gewend zijn. Het bedrijf belooft zelfs meer kortingen weg te geven dan op Black Friday.

In Amerika is de commerciële feestdag een groot succes, maar in Nederland is het nog niet zo bekend. In Amerika zwaaien de kortingen en de acties je vandaag om de oren, maar in ons landje merken wij daar niet veel van. Om de Nederlandse Prime leden iets meer in het zonnetje te zetten, krijgen ze vanmiddag een exclusieve teaser.

The Grand Tour

Om 15:00 uur wordt een voorproefje van het tweede seizoen van The Grand Tour onthuld. In de Britse tv-serie zien we a la Top Gear de grote autoliefhebbers Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May terugkeren. Niet geheel onverwacht is de serie na het eerste seizoen al een groot succes en wordt het in meer dan 200 landen gekeken.

Het eerste seizoen van de Amazon Video productie over auto’s ging eind 2016 in première. We zien hoe de drie presentatoren op avontuurlijke wijze de wereld rondreizen in de mooiste vierwielers en zich weer als vanouds mateloos ergeren aan elkaar. Hybride auto’s, de Astin Martin Vulcan en zelfs een band van eigen bodem, Golden Earring, komen langs in het eerste seizoen. Dat belooft veel moois voor het tweede seizoen.

Zie hier de trailer van seizoen 1