Analyseer je leef- of werkomgeving en verhoog je comfort met CubeSensors

Einzelgänger of mensen-mens, ochtendhumeurtje of echte levensgenieter, de rust zelve of wandelende emotionele rollercoaster? Wees gerust, uiteindelijk zijn we allemaal echte gevoelsmensen. Althans, als het op ons comfort aankomt. Maar mocht je toch meer inzicht willen waarom je je nu wel of niet behagelijk voelt, check dan de nieuwe CubeSensors die actief je leef- of werkomgeving analyseren.

Op het eerste gezicht lijken de CubeSensors nog het meest op een Etch-a-Sketch met een defect, maar stiekem zijn de kleine kubusjes volgestopt met slimme sensoren. De CubeSensor meet namelijk niet alleen de temperatuur, maar ook de hoeveelheid licht, de luchtkwaliteit, luchtdruk, luchtvochtigheid en luidruchtigheid van de plek waar je hem zijn werk laat doen.

Daarnaast beschikt de CubeSensor over een wifi-verbinding, zodat hij via het internet kan synchroniseren met de bijbehorende app. Handig dus, als je wat meer zicht wil hebben op bijvoorbeeld de doorvoer van frisse lucht in je huis of de temperatuur en luchtvochtigheid in je slaapkamer wil monitoren.

Een setje van twee CubeSensors (incl. basisstation) komt op $249 dollar, voor $349 heb je er vier. De eerste leveringen worden deze zomer verwacht.

cube2