‘Apple maakt selfies overbodig met reflecterende iPhone kleur’

iphone

Er is misschien wel een oplossing voor de iPhone-eigenaren die selfies maken om te kijken of hun haar goed zit. Volgens geruchten komt de iPhone 8 namelijk in een nieuwe kleur. Althans, het is niet echt een kleur te noemen, eerder een spiegel.

Volgens Benjamin Geskin komt de nieuwe iPhone in vier verschillende kleuren, waaronder een reflecterende kleur. Hij laat op Twitter foto’s zien van iPhone 6 modellen in een spiegelend hoesje, om de kijkers een idee te geven van hoe het eruit gaat zien. De iPhone kan dus zomaar je nieuwe spiegel worden, wat de check-up selfie helemaal overbodig maakt. Vanaf nu hoef je alleen maar je iPhone om te draaien en je ziet een kraakhelder spiegelbeeld van jezelf. Wat wil je nog meer?

Kleurenfestijn

Geskin geeft in zijn bericht niet aan in welke andere kleuren de iPhone zal verschijnen. Dit is echter enigszins te voorspellen als je kijkt naar de kleuren waarin de vorige modellen verschenen. Tot nu toe lieten alle prototype beelden van de iPhone 8 een zwart of wit model zien, welke logische standaard opties zijn voor de telefoon.

De afgelopen weken hebben wij verschillende geruchten over de iPhone gehoord. Zo werd bekend dat het nieuwe model niet zal beschikken over een vingerafdrukscanner, mede door het grote OLED-scherm. De vingerafdruk wordt echter vervangen door een andere technologie, waarbij gezichtsherkenning wellicht een rol speelt. Ook lijkt draadloos opladen voor de nieuwe iPhone helemaal niet door te gaan. Het werd dus tijd voor goed nieuws, en een reflecterende iPhone zou een goede zet zijn voor het 10-jarige jubileum van de smartphone.