Bang & Olufsen presenteert nieuwe koptelefoons, oortjes en luidsprekers

De herfst komt eraan, wat betekent dat het tijd is voor een nieuwe serie aan toffe koptelefoons, luidsprekers en oortelefoons. Bang & Olufsen heeft die dan ook gepresenteerd, onder de naam AW18-collectie. Het bedrijf heeft deze producten dan ook uitgebracht in de vorm van de Beoplay E6, de Beoplay H9i en de Beoplay P6.

De Beoplay E6 is een draadloze oortelefoon met een aanpasbaar haakje voor om je oren. Het apparaat zou een krachtige bas hebben, zodat zelfs de grootste en meest veeleisende muziekliefhebber van het geluid door de oortjes kan genieten.

Verder heeft de oortelefoon een accu die 5 uur mee moet gaan op een lading. Opladen doe je via USB-C, waarmee de oortelefoon binnen 2 uur weer vol is. Laad je de accu slechts 20 minuten op, dan heb je al genoeg lading voor een uur aan luisterplezier.

De Beoplay E6 komt in een speciale kleur, namelijk Dark Plum. Deze kleur is onderdeel van de speciale kleuren van de AW18-collectie, die geïnspireerd zijn op de oude stad Marrakech. Dark Plum is geïnspireerd op de vruchten uit de souk, oude keramische potten en Marrokaanse tapijten.

Beoplay E6

Beoplay H9i

De Beoplay H9i is een nieuwe draadloze koptelefoon. Dit apparaat bevat een aluminium touch-interface, waarmee je je muziek kunt bedienen.

Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van de Advanced Active Noise Cancellation en Bang & Olufsen Signature Sound, waardoor je geen last hebt van lawaai om je heen. Je geniet alleen van je muziek. Wil je juist wel wat van je omgeving meekrijgen? Dan kun je de Transparency Mode gebruiken.

De koptelefoon heeft een accu die maar liefst 18 uur meegaat. Opladen duurt helaas wel 25 uur, maar je kunt de accu ook verwisselen met een volle. Zo kun je direct doorgaan met luisteren. De Beoplay H9i verschijnt in de kleuren kalksteen en terracotta. Terracotta is een warme, aardse tint die je in bijvoorbeeld tegels en klei ziet.

Beoplay H9i

Beoplay P6

Als laatste is er een nieuwe Bluetooth-luidspreker, die ook nog eens ontworpen is door Cecilie Manz. We hebben het hier over de Beoplay P6. Het apparaat is stof- en waterdicht, waardoor je hem overal mee naar toe kunt nemen. Een dagje strand of park? Met de P6 heb je in ieder geval een lekkere beat bij je.

De luidspreker komt met een accu die 16 uur meegaat op een lading. Verder is het apparaat gemaakt van onder meer leer en een aluminium grill. De knoppen op de luidspreker komen uit één stuk aluminium en geven een zacht gevoel als je ze indrukt.

De Beoplay P6 verschijnt in het Dark Plum en Limestone. Limestone is een lichte, natuurlijke kleur die geïnspireerd is door de uitgestrekte zandduinen en het licht van de woestijn.

Beoplay P6