Beeldschone Withings Activité is vanaf nu te bestellen

De beeldschone Withings Activité is vanaf nu te bestellen op de website van de Franse wearable makers. De smartwatch werd in juni van dit jaar al aangekondigd, maar over een lanceerdatum werd toen vooral mysterieus gedaan. Tot vandaag dus.

Een einde aan die onduidelijkheid heeft schijnbaar ook een prijs, want had de Activité in juni van dit jaar nog een prijskaartje van ongeveer $390, is het horloge nu te bestellen voor de som van $450. Dat is een stevig prijskaartje, waarmee het gevoel bekruipt dat Withings hun prijs naar boven hebben afgerond na de aankondiging van de Apple Watch.

Daarmee zou het bedrijf hun hand wellicht kunnen overspelen. Want onder aan de streep is de Activité geen concurrent van de Watch, maar een strak vormgegeven activity tracker zoals Jawbone en Fitbit die maken voor maximaal $200.

Ook opvallend: de Withings Activité is alleen te bestellen via de Amerikaanse shop van de fabrikant. De Activité zal vanaf eind deze maand officieel in de verkoop gaan. Kopers die nu hun credit card al niet in bedwang kunnen houden, ontvangen het horloge dus binnen 2 weken.