Bekijk de epische trailer van Mr. Robot seizoen 2

Seizoen 1 van Mr. Robot bleek nog maar het begin. In het nieuwe seizoen van de serie over hacker Elliot, die vanaf 13 juli in de VS te zien is wordt alles nog intenser en heftiger. De trailer start met de woorden ‘Remember the night of the hack?’ en het lijkt erop dat het seizoen direct verder gaat op alles wat Elliot en fsociety hebben ontketend in seizoen 1.

Zonder grote spoilers weg te geven, is het voor fans van de serie goed om te zien dat Mr. Robot zelf, gespeeld door Christian Slater, terugkeert in het nieuwe seizoen. De machtsbeluste en agressieve Tyrell Wellick lijkt ook terug te keren in de serie. Hij is niet te zien in de trailer, maar er zitten wel verschillende verwijzingen naar hem in de promo.

Eerder vertelden de makers al dat in seizoen 2 van Mr. Robot encryptie en privacy een belangrijke rol gaan spelen. Daarmee sluit de serie perfect aan bij de actualiteit.

Seizoen 2 van Mr. Robot bestaat uit 10 afleveringen en wordt vanaf 13 juli uitgezonden op de Amerikaanse televisie. Of en wanneer de serie in Nederland wordt uitgezonden is nog onduidelijk, maar na het zien van de trailer is de kans groot dat je daar sowieso niet op wilt wachten…