Bestuur je Honeywell evohome thermostaat met je Pebble smartwatch

Liefhebbers van smart homes & wearables kunnen weer twee leuke gadgets aan elkaar knopen: De evohome thermostaat van Honeywell is namelijk vanaf nu te besturen met je Pebble smartwatch. Daardoor kun je straks de verwarming thuis per kamer bedienen vanaf je pols.

De evohome Pebble app is ook te gebruiken om te bekijken wat op dit moment de temperatuur is in elke kamer van je huis, en je kunt de verwarming dus direct harder of zachter zetten. Eerder was er overigens al een evohome app voor Android en iOS devices.

pebble-honeywell

De Honeywell evohome is een thermostaat die je energieverbruik efficiënter moet maken, omdat je elke zone in je huis apart kunt aansturen. Zo kun je de verwarming op zolder gerust een tijd uitzetten als je daar toch niet komt. Volgens de makers van de slimme thermostaat levert dat je al snel een besparing op je energieverbruik van 40% per jaar op.

Handig is in elk geval dat je komende zomervakantie niet thuis weg hoeft te rijden met de vraag of je de verwarming nou wel of niet lager hebt gezet: Zelfs als je op je vakantiebestemming aan komt kun je dat met de app nog snel even checken en desgewenst aanpassen. En ook fijn: Zodra je weer thuis komt kun je je huis alvast een paar uur van te voren opwarmen.