Bill Murray eerste bekendheid op Facebook Watch met show over amateurhonkbal

Als je als nieuw videoplatform mee wilt kunnen doen met de concurrentie, heb je een serie met een bekendheid nodig. Facebook weet dat duidelijk, want op 20 november verschijnt de eerste aflevering van een serie met Bill Murray op Facebook Watch. Dat meldt Variety.

Bill Murray is meer dan een beroemdheid, hij is bijna een komedielegende te noemen. En zijn talent voor humor neemt hij mee naar het nieuwe videoplatform van Facebook. In de serie, genaamd Bill Murray and Brian Doyle Murray’s Extra Innings, gaan Murray en zijn broer op bezoek bij amateur honkbalteams (ook wel de minor league genoemd).

Waarom honkbal?

De serie heeft geen script, dus we moeten vertrouwen op de humor die de Murrays zelf hebben. En gelukkig heeft Bill daar genoeg van. Maar waarom honkbal? Dat is vrij eenvoudig: Murray is een groot fan van de Chicago Cubs en volgt al erg lang amateurhonkbal. Het is dus een passie van hem.

Op 20 november kun je de eerste aflevering bekijken. Iedere aflevering duurt acht minuten en elke week moet er een nieuwe verschijnen.

De foto boven dit artikel is onder de Creative Commons-licentie beschikbaar gesteld door Paul Sherwood.