Black Friday: Maak het huis van elke interieurliefhebber compleet met deze cadeaus

cadeaus interieurliefhebbers

Tijd voor cadeaus! De nieuwsbrieven van praktisch elke webshop waar je ooit iets hebt gekocht vliegen je om de oren. Niet gek ook, want de feestdagen staan voor de deur, en natuurlijk is Black Friday voor interieurliefhebbers ook het ideale moment om toe slaan. Leuke cadeaus voor iemand anders, of voor jezelf, scoren met fikse kortingen.

Is het aan jou de taak om iemand in je familie of vriendengroep te verrassen met wat cadeaus én is die persoon helemaal gek van allerlei interieur dingetjes? Let dan even op, want dan is dit lijstje zeer toepasselijk voor jou.

Om het toch nog enigszins overzichtelijk te houden, sorteren we de cadeaus in verschillende prijsklassen. Voor ieder wat wils, dus.

Tot 15 euro

Heb je geen zin om veel te diep in je buidel te tasten, maar wil je wél met iets leuks op de proppen komen? Dan zit je in deze categorie goed.

Kerstballen

Met de feestdagen voor de deur, mag was feestelijke versiering natuurlijk niet ontbreken. Er bestaat al een aantal jaar een terugkomende trend: gezellige kerstballen. En dan hebben we het niet over de klassieke ronde ballen in één kleur. Dit jaar mogen we ons weer uitleven: van tijgerballen, donuts, croissants, kreeften, koffie, champagneflessen: you name it. Hoe gekker, hoe beter. Neem ook eens een kijkje bij Xenos, Hema of Flying Tiger voor leuke ballen. Of bestel ze gewoon online.

Kandelaars en waxinelichthouders

Iets wat tijdens deze donkere dagen niet in huis mag ontbreken, zijn natuurlijk de kaarsjes. Maar daar heb je wel gezellige kandelaren of waxinelichthouders voor nodig natuurlijk. Een zoutlampje  doet het altijd goed, en geeft tenslotte een mooie sfeervolle kleur met een kaarsje erin. Of kies voor een mooie, simpele kandelaar in zwart of marble .

Tot 25 euro

Draaikaarsen

Om nog een beetje in de kaarssferen te blijven, wat dacht je van deze geweldige gedraaide kaarsen waar je tegenwoordig niet meer omheen kunt. Bestel ze gemakkelijk online, of ga creatief aan de slag en maak ze zelf. Op Instagram zijn tal van tutorials te vinden hoe je dit het beste kunt doen.

Koffietafelboek

Een mooi boek kan natuurlijk niet ontbreken in je interieur. Een boek waar je niet per se in hoeft te lezen, maar waar je liever doorheen bladert. En die dus ook echt mooi past bij het interieur van degene waar je het voor koopt. Kies er bijvoorbeeld eentje uit die ook over interieur gaat, zoals deze.

Tot 55 euro

Lamp

Een beetje licht in huis willen we allemaal wel natuurlijk. Dus waarom niet iemand verrassen met een mooie lamp? Kies voor een mooi strak design in het zwart voor iemand met een wat stoerder interieur. Of maak het wat knusser in iemands huis met een lamp met hout.

Philips lampen

Geen zin om iemand een complete lamp te geven, maar doe je iemand liever een plezier met een paar écht handige tools? Kies dan voor de smartlampen van Philips Hue.

Platenspeler

Breng een beetje retro in het interieur door iemand een mooie platenspeler te geven. Wil je het helemaal af maken, dan zoek je er natuurlijk ook nog een mooie plaat bij, zodat hij of zij direct kan luisteren.

Afbeelding: Pexels / Shutterstock.com / Signify