B&O PLAY onthult twee nieuwe koptelefoons tijdens CES

H8i_Black_Detail

B&O Play heeft tijdens CES in Las Vegas twee nieuwe koptelefoons gepresenteerd. Het gaat om de Beoplay H8i en de Beoplay H91.

De Beoplay H91 is draadloos en komt met een lichtgewicht aluminium frame, waar leer overheen zit. In de schelpen zelf zit lamshuid, die lekker zacht aanvoelt. Helemaal prettig is dat er memory foam in zit, dat zich aanpast aan de vorm van jouw oren. Daardoor zit hij altijd lekker.

Naar eigen zeggen is de noise cancelling in de koptelefoon verbeterd, waardoor dit het beter moet doen tussen de 300 en 800 Hz. Daardoor hoor je dus minder stemmen op de achtergrond. Met een simpel gebaar kun je de muziek en de noise cancellation tegelijkertijd uitzetten, zodat je je omgeving kunt horen.

HeadphoneCategory_H8i_H9i_H4_Background_Combo

Ook het geluid dat uit de koptelefoon is verbeterd, waardoor de bas nog krachtiger moet zijn. Daarnaast is er een slimme feature die je muziek automatisch pauzeert als je je koptelefoon afzet. Zet je hem weer op, dan gaat de video of muziek weer door. De koptelefoon is verder te linken aan twee apparaten tegelijkertijd, bijvoorbeeld je laptop en je smartphone.

Het apparaat heeft tot slot een verbeterde accuduur. Deze moet nu tot 18 uur mee gaan, wat 4 uur meer is dan bij de Beoplay H9.

Beoplay H8i

De Beoplay H8i is ook verbeterd ten opzichte van zijn voorganger. Het nieuwe ontwerp is bijvoorbeeld meer gestroomlijnd en er zitten nu fysieke knoppen op de schelpen. Ook is de accuduur flink wat langer geworden. Deze komt nu uit op 30 uur, zelfs als je bluetooth en noise cancelling aan staat.

Net als de H9i bevat deze koptelefoon de mogelijkheid om je muziek en noise cancelling met een knop uit te zetten. Ook is de sensor aanwezig die de muziek pauzeert als je je koptelefoon afzet. De koptelefoon is verder in staat om met twee apparaten tegelijkertijd te verbinden.

De beide koptelefoons zijn vanaf 25 januari te koop in de kleuren Natural en Black. De H8i kost 399 euro, de H9i 499 euro.