Ja hoor: The Boring Company komt met een vlammenwerper

Elon Musk komt zijn belofte na. Wie nog 500 dollar apart heeft liggen en een vlammenwerper van The Boring Company wil hebben, kan ze nu vooruitbestellen. “Gegarandeerd succes op elk feestje! Veiligste vlammenwerper ter wereld!”

Voor het geval je iets in de hens zet, koop je er een brandblusser bij van dertig dollar. “Koop een veel te dure brandblusser!” juicht The Boring Company potentiële kopers toe.

Boring

Een vlammenwerper, het is zo absurd dat het wel een succes moet worden. Elon Musk verkocht eerder al 50 000 petten met een The Boring Company logo. Er is ook iets aan deze vlammenwerper dat ‘culthit’ roept. Zondagavond tweette Elon Musk dat er 4 000 vlammenwerpers besteld waren, van de 20 000.

The Boring Company brengt niet alleen ludieke producten op de markt die stevig leunen op slimme marketing. Het is letterlijk een boorbedrijf, een ‘boring company’ dus. Elon Musk kwam op het idee toen hij zelf in de file stond. Tunnels moeten volgens hem files gaan oplossen. The Boring Company bouwt tunnels waar auto’s op plateaus staan, die ze met een snelheid van 200 kilometer per uur vervoeren. In Los Angeles werkt het boorbedrijf aan modellen. In mei vorig jaar deden ze daar een succesvolle test met een plateau op volle snelheid.

Het kan nog wel even duren voor we echte resultaten te zien krijgen van The Boring Company. Tot die tijd moeten we het doen met een vlammenwerper.