Bosch matcht je tijdens de E-bike Xperience met je ideale e-bike

Bosch e-bike xperience

Heb jij altijd al een e-bike willen hebben, maar weet je niet welke bij jou past? Bosch kan je daarbij helpen tijdens de E-bike Xperience in de Jaarbeurs Utrecht. Daar kun je diverse elektronisch aangedreven fietsen testen op drie testparcoursen en vragen stellen aan allelei experts.

Bosch eBike Systems is voor de vierde keer sponsor van het evenement. Het bedrijf ziet echter dat het aanbod elektrische fietsen groeit, waardoor het lastig is om er eentje te kiezen. Tijdens de E-bike Xperience moet je meer informatie krijgen en de fietsen zelf kunnen zien en uitproberen om een goede mening te vormen.

De beurs bevat e-bikes, accessoires en innovaties van maar liefst zeventig merken. Ook zijn er experts die deskundig advies geven en al je vragen kunnen beantwoorden. Die experts staan ook bij de drie testparcoursen, waar ze vragen beantwoorden. Op de parcoursen ervaar je ondertussen zelf welke fiets het beste bij jou past.

Bosch

Natuurlijk is Bosch eBike Systems zelf ook aanwezig op de beurs. Het bedrijf toont drie fietsen die uitgerust zijn met diverse innovaties van het bedrijf. De eCargo bike is bijvoorbeeld uitgerust met een drive-unit uit de Performance Line, de Dual Battery en boordcomputer Nyon.

Ook is er de ABS eBike, die een ABS-systeem en een Performance Line-drive-unit bevat. Ook zit er een PowerPack 500-batterij in, evenals een Intuvia-display boordcomputer. Tot slot wordt de eMTB met Performance Line CX, een PowerTube 500-batterij en een Kiox-boordcomputer getoond.

De E-Bike Xperience vindt tussen 1 en 3 maart plaats in de Jaarbeurs Utrecht.