Bossy: een high-tech stressbal die je begeleidt en motiveert als een echte baas


In de freelance economie van vandaag de dag staan veel werkenden er alleen voor zonder de hete adem van een baas in hun nek. Enerzijds fijn, maar anderzijds ook misschien een stuk moeilijker om altijd gemotiveerd te blijven en je tijd goed in te delen.

Bossy
helpt je hierbij, gebaseerd op de retro stress ball heeft het apparaatje een zachte aanraking en daarnaast een klein ingebouwd scherm. Hiermee tracht Bossy onafhankelijke werkers te motiveren en hun tijd beter in te plannen.

Het apparaat kan worden verbonden aan je agenda, to-do lijstjes en wearable technieken en kan zo je top-prioriteiten op een rijtje zetten. Bossy is bovendien gevoelig voor de lichamelijke en emotionele behoeftes van zijn eigenaar en geeft suggesties voor korte pauzes. Heb je wel genoeg water gedronken vandaag, en wordt het niet eens tijd om even wat te gaan bewegen?

0d4b0f4a-bb4a-4df5-8842-1bfc9eda4e21-625x418
Misschien wel de leukste en tegelijkertijd meest irritante functie van Bossy is dat het apparaat verbinding kan maken met API’s van verschillende populaire apps en sociale media websites: van Evernote tot YouTube. Afgeleid door een grappige YouTube video of een Facebookbericht? Met Bossy kan dat écht niet meer; automatisch worden deze afleidende kanalen afgesloten wanneer je eigenlijk bezig zou moeten zijn met je werk. Leuk of niet: hierdoor blijf je wel langer gefocust en besteed je je tijd een stuk efficiënter!

En het beste aspect? Bossy leert in de loop der tijd van jouw gedrag! Als een echte baas weet hij je te begeleiden en sturing te geven wanneer dat nodig is!

Schermafbeelding 2014-04-14 om 16.57.23

Schermafbeelding 2014-04-14 om 16.56.30